İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Çağdaş Yaşam - N.Kamuran Emiroğlu İlkokulu

Çağdaş Yaşam - N.Kamuran Emiroğlu İlkokulu

Barış Mah. Adnan Kahveci Cad. No11 Beylikdüzü/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; • Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; • İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, • Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek,
Misyon
Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞALGAZ - MERKEZİ SİSTEM
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Ulaşım
İLÇE İÇİ MİNİBÜSLER, İETT BAKIRKÖY VE TAKSİM HATTI BULUNMAKTADIR. METROBÜS HATTINA 1200 M MESAFEDEDİR.
Okulumuz İstanbul İli Beylikdüzü ilçesi merkezinde yer almaktadır.