27.10.2023 Cuma günü saat 14:30´da Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecektir.

GÜNDEM MADDELERİ

1- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

2-  Gündem maddelerinin okunması ve ek gündem maddelerinin alınması.

3-  Okul-Aile Birliği yönetmeliğinin okunması. Açıklanması.

4-  Okul aile birliği olarak yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin yapılması.

5-  Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 9 Şubat 2012 tarih ve 28199 sayılı Resmi Gazetede değiştirilen şekliyle yayımlanması nedeniyle birlik organların yeni yönetmeliğe uygun olarak yeniden oluşturulması.

·         Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçilmesi.

·         Yönetim Kurulu ve denetleme kurulu üyelerinin seçimlerin asıl ve yedek olarak liste hâlinde oylanarak yapılması.

·         Yönetim kuruluna anne veya baba olan veliler ile istemeleri halinde okul yaptırarak Bakanlığa bağışta bulunan hayırseverler arasından beş asıl, beş yedek üyeyi açık oylamayla seçmek.

·         Denetleme kuruluna öğretmenler kurulunca seçilen iki asıl, iki yedek öğretmen dışında, veliler arasından bir asıl, bir yedek üyeyi açık oylamayla seçmek.

·         Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarını görüşmek ve ibra etmek.

·         Okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçeyi görüşmek.

·         İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunu yetkilendirmek.

·         Toplantı katılım cetvelinin imzalanması.

·         Toplantı sonunda bütün tutanak ve belgeler yeni seçilen yönetim kuruluna teslim edilmesi.

6- Okul ihtiyaçları hakkında genel kurula bilgi verilmesi.

7- TEFBİS ve özellikle bağış sorgulama ekranı hakkında bilgi verilmesi.

8- Yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilmesi.

9- Dilek ve temenniler.

İş bu çağrı idareci ve öğretmenlere görev, velilere davetiye niteliği taşır.

16.10.2023 101